2014. szeptember 15., hétfő

Itt van az ősz, itt van újra

Most van az az időszak, amikor az összes blogger újra eltűnik egy kicsit. Kicsit túl sok ilyen időszak van, nem igaz ? De hát ugye az iskolakezdés; és itt nem a rengeteg tanulnivalóról van szó, hanem egyszerűen a belerázódásba. Arra, hogy fel kell kelni, menni kell valahova, készülni kell, főzni kell, bevásárolni kell, le kell feküdni. Én még teljesen a hozzászokós időszakomban vagyok. Ugyebár elsején kezdődött az suli, de azon a héten még sok tanár hiányzott, sok óra csak kezdetlegesen volt megtartva. Második héten már minden terv szerint ment, de még eléggé szét voltam esve, remélem jövő héttől sikerült felvennem a fonalat.

Ennek ellenére szégyellem magam rendesen, hogy ígérgettem itt mindenfélét, de megint nem sikerült betartani. Viszont itt az idő, hogy újra nyeregbe üljek és jöjjek. Vannak itt bejegyzés ötletek, meg mindenféle jóság, amit megpróbálok valamilyen "kellemesen fogyasztható, habkönnyű audiovizuális formában eljuttatni felétek". 
Ez például jelenti azt, hogy szeretnék kicsit a nyárról mesélni, szeretném végre befejezni a Svájci videót (a fele már megvan) és megmutatni meg még nagyon sok mindent szeretnék. Sokat akar a szarka...

Na de! Itt az ősz! Minden évben rájövök, hogy mennyire szeretem és ez plusz löketet ad az íráshoz. Szóval megint jöttem az ilyen tök felesleges, átkötő bejegyzésekkel, hátha tudom kicsit húzni az időt. Bár ígérgetni nem ígérgetek semmit, de tudnotok kell, hogy csinálni akarom :)!

Szép napot!
Lizy